Astrologie: Afla numarul destinului tau !
Numarul destinului este unul deosebit de important in numerologie, deoarece se calculeaza pe baza datei de nastere si este considerat a fi un numar care arata directia vietii unei persoane. Acest numar magic vorbeste atat despre anumite caracteristici de personalitate cat si despre evenimente predestinate in viata unui om.
Pentru a calcula numarul destinului trebuie sa adunati cifrele care comun data nasterii (ziua, luna si anul nasterii). Daca numarul obtinut este de doua cifre, atunci adunati cele doua cifre, pana rezultatul obtinut va fi un numar format dintr-o singura cifra, adica un numar intre 1 si 9.
Numarul destinului 1
Acest numar al destinului spune despre tine ca esti o persoana independenta, curajoasa, pentru care libertatea va conta intotdeuna foarte mult. Din cauza aceasta iti gasesti greu perechea, caci barbatul cu care iti legi destinul trebuie sa iti ofere libertate de miscare si de gandire. Ai multa energie si atunci cand te decizi, nimeni si nimic nu iti poate sta in cale. Pe plan profesional esti predestinata spre a obtine pozitii de lider sau a avea propria ta afacere.
Numarul destinului 2
De la nastere ai fost inzestrata cu o natura calma, impaciuitore si o inima iubitoare. Esti romantica, tandra si senzuala, o partenera de cuplu perfecta. Iti cauti sufletul pereche si te bucuri cand poti petrece cat mai mult timp cu familia. Iti este predestinat sa ai o familie mare si sa te casatoresti din dragoste. Pe plan profesional drumul tau va fi lin datorita faptului ca ai oameni care sa te sustina. Poti avea mari satisfactii daca lucrezi in domenii conexe cu psihologia si medicina.
Numarul destinului 3
Optimismul si creativitatea te caracterizeaza. Te plictisesti usor, cauti mereu ceva ce sa iti puna imaginatia in functiune. Cariera potrivita pentru tine este cea legata de scris, comunicare sau de arte, deoarece iti da posibilitatea de te exprima in variate moduri. In dragoste, esti nelinistita si adesea indecisa. Cauti o iubire pasionala, care sa te transpuna in situatia eroinelor din filme si bineinteles, sa aiba un sfarsit fericit.
Numarul destinului 4
Spiritul practic si abilitatile de organizare sunt trasaturi cu care ai fost inzestrata la nastere. Castigi usor admiratia celor din jur datorita modului in care rezolvi probleme complexe. Vei fi cu adevarat implinita daca munceti intr-o companie mare, pe un post legat de contabilitate sau management. In dragoste, iti este predestinat sa ai o singura iubire adevarata si o casatorie durabila, bazata mai mult pe respect reciproc, decat pe pasiune trecatoare.
Numarul destinului 5
Te simti atrasa de aventura, iti plac calatoriile si distractiile. Tu traiesti momentul prezent si adori schimbarile. Monotonia te deprima. Iti este predestinat sa schimbi mai multe locuri de munca si domenii de activitate de-a lungul vietii. Vei fi implinita daca vei lucra in domeniul hotelier, al turismului sau vei avea un loc de munca care iti pretinde deplasari. Vei avea mai multe iubiri pasionale. Foarte probabil, sufletul pereche il vei intalni intr-o calatorie.
Numarul destinului 6
Ti-a fost predestinat sa fii o femeie frumoasa, cu mult farmec si senzualitate. Sexul opus este atras de tine si ai multe propuneri pentru o relatie. Tu insa il cauti pe acel unic barbat care se va ridica la nivelul idealurilor tale. Esti norocoasa, caci iti este predestinat sa te casatoresti din dragoste. Pe plan profesional, ve face cariera daca iti dezvolti talentele artistice sau lucrezi cu oamenii caci ai abilitati speciale in aceste directii.
Numarul destinului 7
Tot ceea ce este ocult si misterios te atrage intr-un mod inexplicabil. Iti place sa studiezi astrologia, psihologia si stiintele ezoterice. Nu esti o persoana foarte sociabila, dar ai darul de a-i sfatui si ghida pe altii. Iti este predestinat sa inveti pe altii si de aceea, mai repede sau mai tarziu, vei fi o persoana de baza la locul tau de munca. Traiesti mai multe dezamagiri in dragoste. Sufletul tau sensibil va fi insa iremediabil cucerit de un barbat tandru si inteligent.
Numarul destinului 8
Esti o persoana energica si motivata, dornica de a detine controlul asupra a tot ceea ce se petrece in jur. Nu iti place sa fii controlata. Ai reactii puternice la evenimente si incerci sa iti modifici destinul dupa vointa ta. In dragoste, va fi greu sa gasesti un barbat care sa accepte o femeie ambitioasa si competitiva ca tine in viata lui. Succesele pe care le obtii pe plan profesional si material vor fi rasunatoare, chiar daca ai parte de lupte numeroase.
Numarul destinului 9
Idealista, visezi la o lume perfecta, in care oamenii sunt cu totii buni si generosi. Pui mult suflet in relatiile tale, ajuti pe toata lumea si astepti ca destinul sa iti intoarca binele inapoi. Ceea ce se va intampla, insa nu mereu pe caile pe care ti le imaginezi tu. Pe plan profesional, iti poti gasi implinirea daca lucrezi la un proiect umanitar sau ecologic. Iti este predestinat sa aduci binele in lume. In dragoste, vei cauta destul de mult pana sa gasesti barbatul potrivit tie, dar cautarile tale vor fi recompensate.
luni, 31 mai 2010
duminică, 23 mai 2010
De ce sentimentele nu mai sunt aceleasi
Iubirea se manifesta sub multiple aspecte si ia forma confortului psihologic, a dorintei fizice, a bunei dispozitii, a golului din stomac si a preaplinului sufletesc, a iluziilor, a mangaierilor pline de tandrete, a cuvintelor de incurajare, a indraznelii de a visa si de a spera. Iubirea este perceputa prin prisma sentimentelor pe care le avem si a resurselor interioare. Cineva spunea ca forta si intensitatea cu care iubim isi trag energia din capacitatea noastra de a iubi, si nu neaparat din faptul ca partenerul poseda calitati reale care l-ar putea face iubit. Atunci cand partenerul este tandru, sentimentul iubirii capata forma tandretei, cand iubirea intr-un cuplu este linistita, iubirea este perceputa ca o oaza a pacii, cand dragostea este dorinta si atractie fizica, iubirea capata infatisarea pasiunii. Cert este ca fiecare resimte iubirea in mod diferit, iar sentimentele variaza de la persoana la persoana.
Mai mult ca sigur ca in spatele fiecarei persoane se afla o frumoasa poveste de dragoste. Indaratul fiecarui chip pe care il vedem pe strada se ascunde o poveste de viata cu un final mai mult sau mai putin fericit. Ei sunt oameni care au avut si au trairi intense si sentimente puternice. Noi, la randul nostru, suntem oameni ce iubim, ne indragostim, suferim, ne schimbam sentimentele si iubim iar. Daca sentimentul iubirii este atat de reconfortant, de ce nu-l putem pastra toata viata? De ce acest superb sentiment se altereaza odata cu trecerea timpului sau odata cu aparitia problemelor? De ce nu mai este la fel de profund ca la inceput? Am cautat raspunsul in studii de psihologie, in tratate de stiinta si-n cercetari din diferite domenii, insa un raspuns mai pe intelesul inimii l-am gasit in experienta altor oameni.
Psihologii spun ca fiecare sentiment trait la capacitate maxima este unic si nu poate exista un al doilea sentiment identic cu cel dintai. Suna a paradox, dar chiar asa este! Experienta celor din jur imi spune ca sentimentele se schimba in functie de imprejurari, de necazuri si in functie de noi. Instinctul de femeie imi spune ca sentimentele noastre se schimba pentru ca si noi ne schimbam. Sentimentele nu mai sunt aceleasi pentru ca noi insene trecem prin schimbari. Iar uneori aceste schimbari ne influenteaza in mod decisiv modul in care gandim, modul in care simtim sau felul in care stim sa ne traim viata.
Este usor sa-l invinovatesti pe celalalt pentru ca s-a schimbat, dar este foarte greu sa accepti ca uneori vina o porti tu sau chiar cei doi parteneri ai unui cuplu. Sentimentele se schimba pentru ca intervine rutina, intrusa care transforma pana si cea mai inflacarata dragoste in simple obiceiuri si obisnuinta. O reala problema apare atunci cand modificarile prin care trec cei doi parteneri nu se sincronizeaza mai deloc. Sentimentele se schimba pentru ca ambii parteneri trec prin modificari, dar in mod separat, fara sa stie unul de celalalt. Sentimentele se pot schimba in mod negativ atunci cand fiecare incepe si-si construieste separat propriul coltisor in care au loc modificari interioare. Dar nu schimbari in doi, ci schimbari individuale...
E posibil ca schimbarea sentimentelor sa fie cauzata de incompatibilitatea dintre parteneri. La inceputul unei relatii, exista convingerea ca dragostea poate invinge orice, ca dragostea trece peste orice obstacol... Si ca dragostea poate invinge pana si nepotrivirea de caracter. O premiza total gresita daca avem in vedere faptul ca majoritatea conflictelor care duc in final la distrugerea de sentimente au ca punct de plecare incompatibiliatea dintre doi parteneri. Se poate ca la inceput nu i-am acordat incompatibilitatii atentia cuvenita. Sau am vazut-o, dar nu am vrut sa o constientizam. In timp insa, aceasta da nastere la multe batai de cap. Sentimentele noastre se schimba pentru ca in timp ne dam seama cum este celalalt in realitate, iar imaginea de acum nu coincide cu cea formata la inceputul relatiei sau cu asteptarile pe care ni le-am facut in legatura cu persoana sa.
Sentimentele se schimba pentru ca uneori suntem lasi si ne este frica de propriile trairi. Unele dintre noi simt teama fata de sentimentele profunde. Ne este frica de ele. Ne este frica sa simtim mai mult decat putem duce sau mai mult decat consideram noi ca ne este suficient. Atunci cand simtim ca este posibil ca un sentiment sa devina prea intens si ca nu este tocmai ceea ce ne dorim in acel moment, ne retragem incet incet in carpacea noastra si le spunem stop. Ne comportam ca niste lase pentru ca ne multumim cu putin atunci cand putem trai sentimente puternice. Din variate motive, unele persoane intampina la un moment dat dificultati in a-si exprima sentimentele. Acest lucru nu denota ca sentimentele s-au schimbat, ci indica faptul ca nu mai stim la fel de bine sa le exprimam, sa le dam forma cuvintelor sau a gesturilor. In neputinta noastra de a spune ce simtim, incercam nu sa ne reprimam sentimentele, ci doar sa le tinem sub control.
Iubirea se manifesta sub multiple aspecte si ia forma confortului psihologic, a dorintei fizice, a bunei dispozitii, a golului din stomac si a preaplinului sufletesc, a iluziilor, a mangaierilor pline de tandrete, a cuvintelor de incurajare, a indraznelii de a visa si de a spera. Iubirea este perceputa prin prisma sentimentelor pe care le avem si a resurselor interioare. Cineva spunea ca forta si intensitatea cu care iubim isi trag energia din capacitatea noastra de a iubi, si nu neaparat din faptul ca partenerul poseda calitati reale care l-ar putea face iubit. Atunci cand partenerul este tandru, sentimentul iubirii capata forma tandretei, cand iubirea intr-un cuplu este linistita, iubirea este perceputa ca o oaza a pacii, cand dragostea este dorinta si atractie fizica, iubirea capata infatisarea pasiunii. Cert este ca fiecare resimte iubirea in mod diferit, iar sentimentele variaza de la persoana la persoana.
Mai mult ca sigur ca in spatele fiecarei persoane se afla o frumoasa poveste de dragoste. Indaratul fiecarui chip pe care il vedem pe strada se ascunde o poveste de viata cu un final mai mult sau mai putin fericit. Ei sunt oameni care au avut si au trairi intense si sentimente puternice. Noi, la randul nostru, suntem oameni ce iubim, ne indragostim, suferim, ne schimbam sentimentele si iubim iar. Daca sentimentul iubirii este atat de reconfortant, de ce nu-l putem pastra toata viata? De ce acest superb sentiment se altereaza odata cu trecerea timpului sau odata cu aparitia problemelor? De ce nu mai este la fel de profund ca la inceput? Am cautat raspunsul in studii de psihologie, in tratate de stiinta si-n cercetari din diferite domenii, insa un raspuns mai pe intelesul inimii l-am gasit in experienta altor oameni.
Psihologii spun ca fiecare sentiment trait la capacitate maxima este unic si nu poate exista un al doilea sentiment identic cu cel dintai. Suna a paradox, dar chiar asa este! Experienta celor din jur imi spune ca sentimentele se schimba in functie de imprejurari, de necazuri si in functie de noi. Instinctul de femeie imi spune ca sentimentele noastre se schimba pentru ca si noi ne schimbam. Sentimentele nu mai sunt aceleasi pentru ca noi insene trecem prin schimbari. Iar uneori aceste schimbari ne influenteaza in mod decisiv modul in care gandim, modul in care simtim sau felul in care stim sa ne traim viata.
Este usor sa-l invinovatesti pe celalalt pentru ca s-a schimbat, dar este foarte greu sa accepti ca uneori vina o porti tu sau chiar cei doi parteneri ai unui cuplu. Sentimentele se schimba pentru ca intervine rutina, intrusa care transforma pana si cea mai inflacarata dragoste in simple obiceiuri si obisnuinta. O reala problema apare atunci cand modificarile prin care trec cei doi parteneri nu se sincronizeaza mai deloc. Sentimentele se schimba pentru ca ambii parteneri trec prin modificari, dar in mod separat, fara sa stie unul de celalalt. Sentimentele se pot schimba in mod negativ atunci cand fiecare incepe si-si construieste separat propriul coltisor in care au loc modificari interioare. Dar nu schimbari in doi, ci schimbari individuale...
E posibil ca schimbarea sentimentelor sa fie cauzata de incompatibilitatea dintre parteneri. La inceputul unei relatii, exista convingerea ca dragostea poate invinge orice, ca dragostea trece peste orice obstacol... Si ca dragostea poate invinge pana si nepotrivirea de caracter. O premiza total gresita daca avem in vedere faptul ca majoritatea conflictelor care duc in final la distrugerea de sentimente au ca punct de plecare incompatibiliatea dintre doi parteneri. Se poate ca la inceput nu i-am acordat incompatibilitatii atentia cuvenita. Sau am vazut-o, dar nu am vrut sa o constientizam. In timp insa, aceasta da nastere la multe batai de cap. Sentimentele noastre se schimba pentru ca in timp ne dam seama cum este celalalt in realitate, iar imaginea de acum nu coincide cu cea formata la inceputul relatiei sau cu asteptarile pe care ni le-am facut in legatura cu persoana sa.
Sentimentele se schimba pentru ca uneori suntem lasi si ne este frica de propriile trairi. Unele dintre noi simt teama fata de sentimentele profunde. Ne este frica de ele. Ne este frica sa simtim mai mult decat putem duce sau mai mult decat consideram noi ca ne este suficient. Atunci cand simtim ca este posibil ca un sentiment sa devina prea intens si ca nu este tocmai ceea ce ne dorim in acel moment, ne retragem incet incet in carpacea noastra si le spunem stop. Ne comportam ca niste lase pentru ca ne multumim cu putin atunci cand putem trai sentimente puternice. Din variate motive, unele persoane intampina la un moment dat dificultati in a-si exprima sentimentele. Acest lucru nu denota ca sentimentele s-au schimbat, ci indica faptul ca nu mai stim la fel de bine sa le exprimam, sa le dam forma cuvintelor sau a gesturilor. In neputinta noastra de a spune ce simtim, incercam nu sa ne reprimam sentimentele, ci doar sa le tinem sub control.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)